inredning, inredning och lite mer inredning

Äntligen är våra nya köksluckor här!


skrivet den 26 aug av Anki, klockan:19:15
Det tog ganska lång tid för oss att bestämma oss vilka köksluckor vi skulle ha. Och när vi väl hade bestämt oss för vilka köksluckor vi gillade behövde vi mer tid för att bestämma oss för vilka handtag vi skulle ha på lådor och skåp. Vi tar tid på oss med viktiga beslut helt enkelt.

När vi då äntligen var klara så vill man ju ha de på en gång, men de fanns givetvis inte i lager. Men nu! Nu finns de här hemma och vi ska genast sätta igång och montera upp dem så snart Henrik kommer hem från fotbollsträningen. Blir kalasskoj när de är uppe och det kommer att kännas som ett helt nytt kök. Det hoppas jag i alla fall!

Efter mycket om och men så blev det i alla fall vita köksluckor. Jag ville helst ha något färggladare men Henrik hejdade mig och sa att de där färgglada luckorna säkerligen kommer att ha ett kortare bäst före-datum än klassiskt vita. Det har han nog rätt i. Köksluckorna heter Mallorca Classic och har ett litet snyggt diskret inhugget rutmönster i det ena hörnet. Blir skitsnyggt. Så snart de sitter uppe och digitalkameran är tillbaka från garantireparationen så kommer ett bild-bonanza som heter duga, det lovar jag!

Nej, nu ska jag nog tjuvstarta och montera ner våra gamla skitluckor så att de nya kommer upp fort som attan. Synd att de inte är uppe redan, jag vill ju gotta mig åt min goda smak! :D

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt