inredning, inredning och lite mer inredning

Äntligen dags att inreda vår trädgård!


skrivet den 07 maj av Admin, klockan:10:51

Usch vilket tråkigt väder det är idag. När jag kollar ut genom fönstret ser jag bara hur regnet öser ner. Det är ju maj nu, borde det inte vara soligt?? Men jag har krupit upp i soffan och läser mina heminredningsmagasin. Trots det dåliga vädret har jag börjat planera för hur vår trädgård ska se ut och vilka trädgårdsmöbler vi ska köpa. Kan inte riktigt bestämma mig! Kanske orientaliska trädgårdsmöbler? Hmmm....har ni några tips?? Vi behöver i alla fall bord och stolar så att man kan bjuda hem vänner på grillkvällar! Som jag ser fram emot det! Det blir ju vår första sommar med en riktigt trädgård, vilket känns väldigt lyxigt! Förutom att grilla längtar jag efter att ligga i trädgården och sola, plantera blommor, spela kubb och odla lite grönsaker. Hoppas verkligen att det blir en fin sommar! Dock ser jag inte riktigt fram emot att klippa gräset, men det får Henrik göra hahaha. Eller ska man kanske köpa en självgående gräsklippare? Vore skönt.  


Just nu värderat 2.4 av 40 människor

  • Currently 2,449999/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt