inredning, inredning och lite mer inredning

Kanske ska bli med duschväggar också


skrivet den 27 aug av Anki, klockan:08:13
Ju mer jag funderar på badrummet på övervåningen och dess nya badrumsmöbler, kakel och duschdraperi, desto mer sugen blir jag på att göra om "master bathroom" också. Det har vi ju inte alls planerat och det finns definivt inte med i någon budget. Men det behövs egentligen inte så mycket, jag känner mig nöjd med det mesta. Det jag inte är så glad över är våra duschväggar, som faktiskt har sett bättre dagar - både modemässigt och skickmässigt. De var ett budgetinköp, en kompromiss mellan stil och plånbok som fungerade då, men som inte känns rätt längre. Badrummet skulle helt klart livas upp lite med något nytt vid duschen.

Jag var inne i ett showroom och kikade för inte så länge sedan och såg då duschväggar från Hafa som jag fastnade för. De hade frostat glas med ett blommönster på. Låter lite kitschigt så här, men det beror helt på hur resten av badrummet ser ut. Och jag tror att vårt badrum ser helt rätt ut för att det ska kunna fungera. Har bara hört bra saker kvalitetsmässigt av Hafas produkter så de här ligger högt på önskelistan. Nu vet jag ju att den här idén absolut inte är förankrad hos någon annan än mig själv, så det här måste bearbetas in på ett oerhört strategiskt sätt om jag ska kunna ro hem det. Duschväggar är ju tyvärr inte gratis de heller. Det är ju så roligt att planera och designa, men det är inte alls lika kul att få kreditkortsräkningarna. ;)

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt