inredning, inredning och lite mer inredning
Var i grannstaden häromdagen och gick och kikade i affärer. Av en slump sprang jag på en garnaffär som sålde stickgarner och många till reapris. När jag stod där och såg alla fina stickgarner så slog det mig vad många fina inredningssdetaljer man kan göra av stickgarn :) Som t.ex kuddar, filtar, plädar, väggprydnader och ännu mer inspiration fick jag när jag dessutom kom på att man kan virka av stickgarn. För virkning ger ännu mer möjligheter att fixa detaljer som t.ex virkade blommor eller virkat godis i en skål ja möjligheterna är oändliga. Så med hem fick jag en stor kasse full med stickgarn som jag nu ska förvandla från just stickgarn till heminredningsdetaljer :D....Vi får se vad det blir.....

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt